lauantai 20. kesäkuuta 2015

Avoveteen, avoveteen

Kyllähän on ollut viileä alkukesä. Mutta ei se voivottelulla parane. Toisaalta ainakin itselle pyörä- ja juoksutreenit ovat menneet mukavasti kun ei ole ylimääräisiä tarvinnut hikoilla. Todella vähän avovesiuintia on vasta takana ja osaltaan siitä syystä Finntriathlon-starttikin jäi väliin. Ei mielestäni kannattanut kisaan mennä avoveden lämpöjä ihmettelemään ensimmäistä kertaa.

Pitkää pyörää hyvällä rytmillä on saanut tehtyä sen sijaan. Pirkan pyörän klassikko 134 km Muroleen kanavan kautta sujui pari viikkoa sitten hyvällä sykkeellä ja vauhdeilla puuskaisesta tuulesta huolimatta. Vähän jäimme pyöräparin kanssa 30km/h vauhdista mutta vastatuuliin 29 km/h on ihan yhtä hyvä:-) Itselläni sykkeet pysyi ihan hyvin kynnyksellä 131.

Siitä viikko oli sitten enemmän kansanpyöräilytapahtuma Pohjanmaalla: Lappajärven ympäriajo 70km. Tein sen mieheni kanssa samaan vauhtiin kuin Pirkka, mutta koska mäkiä ei juuri ollut ja tuuli ei ollut niin kova, sykkeet olivat vain 124. Seuraavana päivänä terävä 15 km juoksua + 20 km pyörä.

Tilasin säiden vuoksi itselleni neupreenisukat, päähineen ja vielä kellukkeen, jonka kanssa voi itsekseen uida vähän rantaa kauemmaksi. kai se on niin, että jonkin verran turvavarusteisiinkin kannattaa panostaa. Toinen uusi kokemus oli vedellä uintitreeniä pari kertaa Tampereen Kalevan uudessa uintikeskuksessa - makea mennä 50m radalla ja melko vähän uimareita siellä joten radoille mahtuu.

Parasta kesän avovesiuintia tänä kesänä juhannuksena. Juhannuspäivänä oli todella tyyni keli Pirkanmaalla ja vesi jotain 16 asteista. Ilmakin ihan sopiva. Siitä vain sitten hyvän puvun kanssa veteen:

  

Kisko triathlon on mietinnässä - jos sinne vain peruutuspaikkaa aukeaa. Ensiviikonlopulle toinen vaihtoehto on käydä maantiepyörän ajoa testaamassa Vantaalla.

Triathlon seurani Aqua Plussan viikkokisat on varmasti ensimmäinen kisastartti tänä vuonna. Teemme kesällä kerran viikossa 500m uinntin, 10 km pyörää ja 3 km juoksua läpi kesän.

Varusteista ei ainakaan tämä kausi jää kiinni #headhero #HEADtri

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti