maanantai 27. lokakuuta 2014

Sponsorineuvotteluja ja talveen valmistautumista

Triathlon on siitä(kin) hyvä laji, että eri vuodenaikojen mukaan lajia ja lajinomaisia harjoitteita voi tehdä oman mielikuvituksen mukaan. Voisi ajatella, että syksy ja aika ennen kunnon talvea on pitkäkestoisten harjoitteiden tekemiseen kaikkea muuta kuin kivaa. Toisin kuitenkin on. Tässä alla TOP 3 harjoitteeni viimeisen viikon sisällä:

1. MTB 30km / 1,5h: Ulkona harmaa päivä, tihkusadetta, mutta lämmintä + 10. Tein hyvän pyörälenkin Hakkarin maastoissa latupohjilla. Tosi kivaa. Varmaan lajin harrastajat ei kutsuisi ajoa maastopyöräilyksi, mutta itselleni se maantieajoon verrattuna oli sitä. Välineenä minulla on hybridipyörä, josta olen aina pitänyt. Pitäisi kunnostaa se varmaan oikein hyvään iskuun. Vanha sotaratsu kaipaa huoltoa.

2. Sisätriathlon / 2h: Joskus jos keli on pahempi kuin koiran ilma, on perusteltua liikkua sisällä. Pääsin koettamaan Alajärven liikunta- ja uimahallin puitteita sisätriathlonissa. Juoksumatto n. 8km, spinning-pyörällä 45min ja uintia 40min. Vaihdot oli myös tehokkaat kun kaikki lajit olivat ihan lähellä.

3. Aquaplus viikkotreenit + uinti alle: Viime viikolla triathlonporukan yhteistreeneissä oli 3 X 3km juoksu eri vauhdeilla. Pääsin töiden jälkeen käymään ennen yhteistreenejä uimahallilla (1300m) ja siitä juoksuharkkoihin. Juoksu kulki yllättävän hyvin raikkaassa nollakelissä. Taas sai silti heittää vaatteita pois - milloinkahan opin pukeutumaan treeneihin oikein? No, on se helpompi kuoria vaatteita, jos lämmin tulee kuin lisätä.

Viime viikolta kertyi 10h treeniä.

Niin, ja ehdotonta plussaa on yksi pieni harjoitusvarusteisiin liittyvä neuvottelu. Varmaankin vuodenvaihteen jälkeen saa paljastaa neuvotteluiden tuloksia, mutta pientä varuste-edustusta ilmeisesti tulossa. Ja parasta: saa olla ihan tavis-harrastaja. Kunhan on liikkeellä positiivisin mielin!

PS. Juuri on julkaistu wattbike-kisat tulevalle talvelle. Mietin kahta viimeistä.    

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti